Testimonis

Crear un ambient de confiança és bàsic per a poder gaudir plenament d’aquesta experiència i deixar-se anar del tot. La gent d’”holotròpics” fa una tasca excel·lent en aquest sentit, aconseguint que els participants  puguin gaudir-ne totalment, tant abans, com durant i després de l’experiència. S’esforcen molt en que tothom tregui el màxim profit de la jornada, posant especial èmfasi en la integració de l’experiència viscuda. És un luxe tenir a la ciutat una gent que posa tant amor en el que fa. Gràcies a ells vaig tenir una jornada molt profitosa que no dubtaré a repetir en un futur.

Marçal (31 anys, Barcelona)

 

La respiració holotròpica em va sorprendre gratament. Vaig tenir sensacions de plenitud espiritual acompanyades d’altres físiques bastant intenses. Vaig accedir a aquests estats bastant ràpidament, amb l’ajut inestimable d’una acurada sel·lecció musical. En tot moment em vaig sentir protegit gràcies a un espai acollidor i a uns facilitadors atents i professionals. Puc dir que vaig aconseguir trobar allò que havia vingut a cercar. Deixant-me emportar per una tècnica respiratòria d’autoconeixement de la qual havia sentit molt a parlar vaig exfoliar alguna capa de pell emocional, així com revisar la idoneïtat del meu camí personal. Va ser una profitosa experiència.

Demian (Barcelona)

 

Felicitats Holotropics! Feu molt bona feina. He trobat que plantejeu una combinació molt equilibrada entre teoria i pràctica, a més, la tècnica és mooooolt sorprenent. Quelcom tant senzill com respirar i tan poderós…són d’aquells misteris que et fascinen qual els descobreixes… Endavant!

Pep (33 anys, Barcelona)