taller primavera

Retir de Primavera: La integració d’experències en Estats No Ordinaris

La integració de les experiències de Respiració Holotròpica o qualsevol altre experiència en estats ampliats de consciència és una part fonamental del procés per tal que les comprensions de l’experiència puguin consolidar-se. D’aquesta manera la vivència pot ser més fèrtil, donar fruits i manifestar-se en millores en la nostra vida quotidiana.

La popularització dels tallers en els que es fan servir estats ampliats, en particular a través de l’aiahuasca, fa necessari tenir en compte les pràctiques que afavoreixen la integració.

En aquest taller residencial parlarem de la integració de les experiències tant per maximitzar els potencial beneficis, com per abordar les reaccions adverses i les dificultats que algunes persones experimenten després d’experiències profundes.

Compartirem els aprenentatges que hem obtingut a partir de la nostra tasca al Servei de Suport d’ICEERS, des del que hem ofert sesions d’integració per a persones que han tingut experiències difícils des del 2013.

També posarem en pràctica tècniques i dinàmiques per afavorir la integració.

DATES: del 9 a l’11 de Juny de 2017

PREUS

  • Abans del 10 de Maig: 250 €
  • Després del 10 de Maig : 290€

El preu inclou el taller teòric, les presentacions i les dinàmiques experiencials, dues sessions de Respiració Holotròpica (una com a respirador i una com a cuidador), les dinàmiques i materials d’integració, l’allotjament (en habitacions dobles o triples)i el menjar (des del sopar de divendres fins al cofee-break de diumenge).

LLOC: Mas Moner

Canmoner1