holotropics respiracio holotropica

Benvinguts

Benvingut a holotròpics. En aquesta pàgina hi trobaràs informació sobre la Respiració Holotròpica i les activitats i tallers que oferim.

A holotròpics oferim tallers de Respiració Holotròpica d’acord amb els principis teòrics, pràctics i ètics d’Stanislav i Christina Grof i l’equip de formadors de Grof Transpersonal Training.

La nostra vocació és difondre la tècnica de la Respiració Holotròpica i fer-la accessible a un públic ampli, que pugui acostar-s’hi des de qualsevol paradigma, creença i motivació. Creiem que la doble vessant de la tècnica, la terapèutica i la d’aprenentatge, fa que els beneficis que se’n poden derivar resultin atractius i útils per a un ampli ventall de persones. Des d’aquelles que volen potenciar un procés terapèutic, fins a persones que volen conèixer-se millor, professionals de la salut, artistes i practicants de disciplines espirituals.

Estem convençuts que oferir espais on les persones puguem compartir experiències en estats no ordinaris de consciència pot enriquir la nostra visió de la vida i fomentar el desenvolupament tant personal com social.